ABOUT

ASTRID WILSON X ABOUT Our Story

Man kan inte undgå att se att denna illustratör älskar färg! Hon leker med mönster och färger både i hennes personliga stil som i sitt arbete.

När Astrid var förbi oss passade vi på att fråga henne lite smått och gott!

Astrid, när började din resa som illustratör?

Jag har alltid älskat att måla och har målat i perioder under hela mitt liv. Jag började illustrera för ungefär 2 år sedan, och det är kul att känna att jag lär mig nya metoder och tekniker hela tiden. 

Var hittar du din inspiration?

Överallt! Ibland är det en enorm styrka men samtdigt väldigt jobbigt att inte riktigt kunna stänga av, haha. 

Beskriv din stil med 3 ord!

Lekfull, fri och färgstark

Något som ibland känns som ett riktigt svårt pussel är ju att få till den perfekta tavelväggen! Har du något tips till oss när det kommer till den?

Jag själv tänker sällan på helheten utan väljer ut motiv efter vad som gör mig glad och motiv som jag gillar individuellt. Då blir det oftast riktigt bra! Ibland tror jag att man övertänker och försöker planera lite väl mycket. 

Vi hoppas ni blir lika inspirerade som vi! Välkomna in till butiken för att kika mer!

Newer

Sneak peek!

Older

AOS Interior