ABOUT

Eye-catching bags!

Vi bara älskar dessa fina väskor som precis landat i butiken! De sticker ut från mängden med sina lekfulla detaljer och härliga färger. Den stilfulla designen går hand i hand med deras tanke om att skapa den ultimata modeaccessoaren till kvinnan som vill ha det där lilla extra.

Lily bag finns i två storlekar och flera olika färger. Den stora har måtten 24*18*9 och finns i bordeaux, svart, röd och honey. Den lilla har måtten 18*13*7 och finns i gul och ljusblå.

Andrea bag är lite större och hänger fint på axeln. I väskan finns en lite mindre clutch där de viktigaste prylarna som telefon och plånbok får plats vilket vi tycker är perfekt då vi alla vet hur frustrerande det är att inte hitta det man letar efter när man väl behöver det.

Det ingår även en fin necessär som går att plocka ut och använda separat.

Sist men inte minst har vi Roxanne bag i brun croco. Axelrem och en exklusiv känsla medföljer.

Detta fantastiska varumärke lanserades 1989 i Frankrike och öppnade sedan sin allra första butik i Paris i slutet av 1900-talet. Det är ett litet familjeägt företag  med tre generationer bakom sig som idag presenterar sina fina väskor, producerade i Italien och i äkta läder.

Vi är stolta att presentera dem för er och hoppas att ni kommer gilla dem lika mycket som vi gör!

Newer

Julklappstips!

Older

BALD – new shoe brand